Met behulp van de ABC's en de DOT-symbolen

Met behulp van de ABC's en de DOT-symbolen

Als u enkele dingen wilt weten die u zullen helpen om voor uw test te slagen, dan moet u zeker weten wat de codes zijn. Enkele van de meest voorkomende dingen die als onderdeel van de cursus worden beschouwd, zijn de ABC's en de A's en dan zijn er de B's en de C's. Als u de cursus met goed gevolg heeft afgelegd, heeft u al recht op het afleggen van het chauffeursexamen. Zorg er echter voor dat u, voordat u met uw training begint, alle documenten heeft die u nodig heeft. Als je de Texas-onderwijscode bekijkt, zul je merken dat alle noodzakelijke vereisten in de code staan beschreven.

code 95

Zorg ervoor dat u voor ML-opleidingen.nl code 95 elke drie jaar instructies krijgt over de band en de toerenteller. Aan de andere kant is code 95A een tijdelijke aanduiding op uw rijbewijs; het is drie jaar geldig en heeft constant onderhoud nodig. U moet ook weten dat code 95B het permanente symbool is dat wordt gebruikt om het maximaal beladen voertuig op de weg aan te duiden, en dit wordt weergegeven zodra u de veiligheidsinspectie hebt doorstaan. Het laatste symbool is het symbool dat "PUNT" zegt.

De codehandleiding is handig om te gebruiken als je je gaat voorbereiden op een rijexamen. Je moet ervoor zorgen dat je de betekenis van elk symbool kent. Op deze manier raak je niet verdwaald terwijl je op de weg rijdt en moet je er ook voor zorgen dat je de eisen van de staat kent. Als u een inwoner van Texas bent, kunt u online naar de vereisten zoeken.

Klik op de link: ML-opleidingen.nl