Tips voor het kopen en verkopen van een huis met een makelaar

Makelaar

Tips voor het kopen en verkopen van een huis met een makelaar

Vraag vrienden en familieleden om aanbevelingen voordat u een makelaar inhuurt. U kunt ook beoordelingen van andere agenten lezen om een idee te krijgen van hoe anderen hun werk beoordelen. Veel experts stellen voor om vragen te stellen voordat ze een contract met een makelaar ondertekenen. Enkele vragen die u aan uw makelaar kunt stellen zijn: hoeveel woningen hebben ze het afgelopen jaar verkocht? Kun je referenties krijgen van hun vorige klanten? Wat is hun kennis van de buurt? Hoe goed kennen zij de vastgoedmarkt? Hebben ze toegang tot eigendommen die niet op de markt zijn?

Bespreek de prijs met uw makelaar voordat u uw huis te koop aanbiedt. Uw makelaar kan een vergelijkende marktanalyse uitvoeren om u te helpen bij het bepalen van de aanbiedingsprijs Makelaar Ede en omgeving | Makelaardij Prins. Deze analyse houdt rekening met recente verkopen en aanbiedingen van vergelijkbare huizen in uw buurt. Zo bepaal je een realistische prijs voor je woning. Zodra u een realistische catalogusprijs heeft vastgesteld, moet u de nodige reparaties of updates uitvoeren om uw huis in zijn beste licht te presenteren. Als u uw huis verkoopt, zorg er dan voor dat u een makelaar inhuurt die een staat van dienst heeft in het verkopen van huizen in uw buurt.

Het gebruik van dezelfde makelaar is een goed idee als u binnen de stad verhuist. Als je naar een ander deel van de stad verhuist, wil je een nieuwe agent zoeken. Zij zullen de omgeving beter kennen, zodat ze u kunnen helpen bij het vinden van woonruimte die bij u past. U kunt de overwaarde van uw huidige woning ook gebruiken om een aanbetaling te doen op uw nieuwe woning.

Klik hier: https://www.makelaardijprins.nl/